sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Syyskuu 2013

Odottavan aika oli pitkä. Mökki vapautuisi vasta lokakuussa, eli kuukausi piti kärvistellä ja suunnitella. Pari kertaa kävimme mittailemassa paikkoja (miksi????) ja miettimässä mistä aloittaisi...
kenties tästä:

Vanha kasvimaa ja kukkapenkkiä. Pikku aitta joka haisi (!!), kiitos lastulevyjen seinässä yhdistettynä maahan painuneesta nurkasta. Aitta sai ensiksi meiltä purkutuomion, mutta ystävämme kierrellessä sitä ja potkittuaan aikansa nurkkia, sanoi että hyvä siitä vielä tulee.

No, mittailussa sain ideoita. Kummasti niitä putkahtelee, harmi kun kaikkia ei voi toteutta. Ensiksi ajattelin, että näille kaapeille tartteis tehdä jotain:


Mietin ensiksi maalaamista (työläs! ja kallis! hyvät maalit kun maksavat). Sitten luin dc-fix kontaktimuovista jota saa mm. Prismasta, Bauhausta ja itse tilasin Saksasta josta ainoastaan löysin mieleisiä pintoja. http://www.selbstklebefolien24.de/d-c-fix-deco.html, Sieltä niitä saa. Lisäksi oli etuna se, että siellä oli leveämpää jota tarvitsin vaatekaappien oviin.

Nettiostoksien lisäksi kiertelimme ahkerasti kesäkalusteiden alennusmyynneissä. Vihdoinkin sain kauan himoitsemani kiikkutuolin, sopivalla alennusprosentilla. Polyrottinkinen Riviera keinutuoli sopi juuri ja juuri auton peräkonttiin. Jalkarahi piti sijoittaa kylläkin etupenkille. Ajattelin, että tuo tuoli on sopiva niin sisälle kuin kesällä ulos siirrettäväksi. Kuva on kaapattu Iskun sivuilta, meillä ei noin valkeita seiniä ole. Valitettavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti