sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Huhtikuu 2014 - Kesää kohden

Kovasti sitä mennään kesää kohden. Tässä olikin muutaman kuukauden tauko mökkillä käynnistä. Tuuli sen verran tuiversi että katsoimme viisaammaksi pysytellä kotona. Mutta nyt uutta intoa täynnä, enemmän ja vähemmän. Talvikuukausien aikana en tainnut tehdä mitään erityistä Kirppikseltä tuli tietenkin hankkia kaikkea tarpeellista (??) mökkiä silmällä pitäen. Niistä sitten myöhemmin lisää.....

Mutta huhtikuu aloitetitin varastohommilla. Muistatte varmaan sen punaisen aitan, sen joka sai purkutuomion? Se siis alkutalvesta siirrettiin kaivurin voimalla uuteen paikkaan ja nyt keväällä lastulevyt irti seinistä ja sen alla olleet villat samoin. Johan ilmakin parani sisällä huomattavasti. Muutama tuuletusaukko lisää ja sehän oli siinä. Sen jälkeen ukkeli otti syksyllä ostamansa moottorisahan ja oviaukko laajeni puolella. Sopii hyvin mönkijät sisälle ramppia pitkin. Kaiken höysteeksi tuli paikalle uusi ovi. Päällystettyä vaneria, eli ihan tee-se-itse- mallia.
..
.

Nyt vain odottelemaan vielä parempia ilmoja niin saa maalin päälle koko rakennus.

Viikonloppua mietiskelimme uusia kuvioita; pitäisi se katos asuntovaunulle tehdä ja päädyimme laajentamaan vähän mökin terassia laatoituksen sijasta. Ihan vähän vain. Saisi pöydän mahtumaan ulkoruokintaa varten. Muuten viikonloppu menikin rapsutellessa ja talven tuulten viskomien oksien keruussa. Rapsuttelinpas vähän kalliotakin esille. Se paljastui sen ison kuusen alta ja mietinkin mitähän siihen tekis????

Niin, siinä tiskatessa tuli mieleen sellainen asia kuin soodapuhdistus. Jos jollain on kokemusta soodapuhdistuksesta puuhun, niin kertokaapas kokemuksia. Mietin mitä nuo ikkunan pokat tykkäisi siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti