sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Tuunailua

Tässä on ollut sen verran kiirusta ihan omassa pihassa ja pihan sisällä, ettei ole päästy mökkeilemään. Ja ilmatkin huononivat hidastuttaen kevään etenemistä. Tämän ajan olenkin käyttänyt häväksi vähän muunlaisissa merkeissä. Olen pitkään etsinyt ns. itulaatikkoa mökin sisälle. Onhan niitä tarjolla, osa huonokuntoisia, osa kalliita ja osa meni ennen kuin kerkäsin edes ajatella sängyn ostoa. Viimein sain yhdestä sen verran kiinni, että kaupan tekoihin päästiin. Kunnoltaan suhtellisen hyvä, rungon osalta. Väri ei sitten yhtään minun makuun sopiva, mutta ajattelin, että vähän maalia pintaan niin vanhakin nuortuu.


Eikun pari kertaa pohjamaalia pintaan, niin kyllä muuttui...


Samaan syssyyn maalasin laatikoita. Sain lipaston laatikoita kuusi kipaletta ja ajattelin, että niistä tulisi ihan kivoja laatikoita avohyllyyn. Vähän olivat vain karun näköisiä...


Mutta näidenkin ulkonäkö koki muutoksen. Tässä ovat laatikot jo valmiina ja itulaatikko pohjamaalissa.



Sellaisen tasaisen jäljen saaminen pensselillä ja telalla on aika vaikeaa, joten en edes sitä yrittänyt. Hioin välillä jotta tulisi vähän ajanpatinoituneen näköinen ja mielestäni lopputulos on ihan hyvä. Valitettavasti kerkesin jo yhden osan viedä peräkärryyn joten kokonaisuutta ei tähän hätään tullut kuvattua, mutta laitan  kuvaa sitten kun itulaatikko on oikealla paikoillaan mökille. 


Tämä malli on siitä hyvä, että saa tuonne kannen alle tavaroita piiloon. Se kun on tuo ikuinen ongelma, että tavaraa enemmän kuin tiloja säilyttää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti