maanantai 16. kesäkuuta 2014

Anna kaikkien kukkien kukkia kukkia vaan....

Niin se kesä tekee tehtävänsä. Kun on sopivasti kosteutta ja sopivasti lämmintä, alkaa joka paikka kasvaa. Kukoistus on kyllä vielä vähän kaukainen haave, mutta ehkä sitten syksymmällä. Siirtämäni kasvit ovat juurtuneet hyvin ja kylvin lisäksi kehäkukkaa ja istutin mukuloita penkkiin ja näissäkin on tapahtunut heräämistä.


Penkissä on kyllä rikkaruohoksikin lueteltavia kasveja mutta tässä vaiheessa olen kaikesta vihreästä niin innoissani etten ole hennonnut vielä nyppiä pois :) Sieluni silmin näen kivetyksen  maksaruohojen ja sammalleimujen ympäröimänä... 


Angervokin on aivan selvästi juurtunut hyvin ja mielestäni jopa kasvanutkin vähän. Ja huomaattehan tuuhean nurmikon alun ympärillä... no jaa.. eiköhän se ensi kesänä ole toisen näköinen.

Minähän ostin pari alppiruusua kokeeksi. Ilokseni ne ovat tuuhentuneet ja näyttävät ainakin toistaiseksi viihtyvän tontilla. Sitä en tiedä miten talvi niitä kohtelee.. 


Muuta uutta istutusta en ole ostanutkaan. Puutarhastani kukkapenkeistä löytyy kyllä vieläkin jaettavaa mutta tälle kesälle on kukkahommat ja vihertyöt suurimmaksi osaksi tehty. On näet aika siirtyä pensselin varteen....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti